Uniós támogatással képezte munkavállalóit az ÉRV ZRt.

Közel 100 fő munkavállaló oktatását finanszírozta az Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt. (ÉRV ZRt.) a 2013. 03. 29-én elnyert TÁMOP-pályázat keretén belül. A 12,6 millió forintos támogatási összegből ötféle képzést indítottak, amely összesen 117 képzettség megszerzését eredményezte. A program 2013 júliusától 2014. január végéig tartó időszakában többek között tűzvédelmi, infokommunikációs technológiák, angol nyelv és LEAN - menedzsmentoktatás is szerepelt a palettán. 

A pályázaton elnyert 12,6 millió forintos támogatást a Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyében víziközmű-szolgáltatást végző ÉRV ZRt. a humánerőforrásának fejlesztésére fordította. A projekt lebonyolításának 38 hete alatt a Kazincbarcikán és Salgótarjánban szervezett képzéseken 93 fő vett részt; és a munkavállalók összesen 117 képzettséget szereztek meg az oktatások végén - a mindennapi munkavégzéshez szükséges korszerű tudás és hatékonyság biztosítása érdekében.

"Munkatársaink teljesítménye nem csupán elhivatottságuktól, hanem a folyamatosan naprakész felkészültségüktől is függ, így vállalatunknál nagy hangsúlyt fektetünk az oktatásokra. Meggyőződésem, hogy a megvalósult képzések hozzájárultak ahhoz, hogy szolgáltatásainkat továbbra is magas színvonalon biztosíthassuk ügyfeleinknek." - mondta el a projekt lezárása után Ritter Géza, az ÉRV ZRt. vezérigazgatója.

Az egészséges ivóvízellátással, valamint a szennyvízelvezetéssel és tisztítással kapcsolatos munkák jellege, illetve az integrációs szerepvállalással járó területi növekedés okán a projekt keretében sor került a napi karbantartáshoz, üzemzavar-elhárításhoz, vízminőség-ellenőrzéshez és víztisztításhoz szükséges tudás fejlesztésére, támogatva a céghez újonnan került kollégák oktatását is.

A programban indítottak képzéseket klórgázkezelői és a tűzvédelmi felkészültség biztosítását célzó tematikában, de sor került angol nyelv és infokommunikációs technológiák oktatására, valamint LEAN-képzésre is.

A TÁMOP-projekt sikere a folytatásra, az eredmények továbbvitelére ösztönzi az ÉRV menedzsmentjét és kollektíváját, a képzések a jövőben is a vállalaton belüli fejlesztés fontos részét képezik majd.

0 Megjegyzések

Hirdetés