Veszélyeztette a vasúti közlekedés biztonságát

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy autós felkutatása érdekében, aki egy vasúti átjáró tilos jelzése ellenére áthajtott a síneken és letörte a sorompót.

Az Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 05060/59/2020. bűnügyi számon vasúti közlekedési biztonsága elleni bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. január 23-án 10 óra 13 perckor Mezőkövesden, a Széchenyi István úti vasúti átjárón egy ismertlen rendszámú Suzuki típusú személygépkocsi, ismeretlen sofőrje áthajtott a tilos jelzés ellenére, és eltörte a sorompó bal oldali csapórúdját, majd a Lövői út irányába elhajtott.

Az ismeretlen gépjárművezető felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az ismeretlen sofőr kilétével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

0 Megjegyzések

Hirdetés